Moj račun

Za dostop do spletnega tečaja se prijavite v svoj uporabniški račun. Če računa še nimate, ga ustvarite s klikom na spodnji gumb.

SPLETNE PREVARE

Vsako delovno mesto ima
šibke točke, ki jih izkoriščajo
spletni napadalci

Zaposleni z dostopom do financ podjetja – vi ste sveti gral spletnih napadalcev. Z enim klikom lahko nakažete denar goljufu! Imate stik z vodstvom, ostalimi zaposlenimi in zunanjimi partnerji, zato vam najbolj priporočamo vsebine tečaja.

Računovodstvo

Vaši ukrepi imajo takojšen vpliv na varnost podjetja. Prav tako opuščanje glavnih varnostnih korakov, kar lahko ogrozi podatke, naprave, ustavi poslovanje in povzroči izgubo ugleda. Ne spreglejte modula za informatike in pripravljenega seznama vzdrževalnih nalog.

Informatiki, Zunanji vzdrževalci

Vaša delovna mesta zaznamuje hitra komunikacija, vedno se mudi, roki so kratki. Na to računajo goljufi, ki vam bodo poslali čudno priponko ali neverjetno poceni ponudbo v sumljivi spletni trgovini. Naučite se, kako zaščitite račune podjetja na družbenih omrežjih, prepoznate lažne spletne trgovine in škodljive priponke.

Marketing, Nabava, Prodaja

Ni vse v vaših rokah – zaposleni so tisti, ki klikajo, posredujejo podatke, odpirajo priponke, vnašajo gesla. Spodbudite jih, da opravijo brezplačno usposabljanje, pridobijo nova znanja in pomembno prispevajo k varnosti poslovanja.   

Vodstvo podjetja

Scroll to Top